Liefde aantrekken met de wet van de aantrekkingskracht? (4 valkuilen)

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Kun je liefde manifesteren door de wet van de aantrekkingskracht?

Zeker!

Liefde is echt niet iets enkel voor de ‘lucky ones’ onder ons. Liefde, echte, oprechte, ware liefde… is ook voor jou mogelijk. En ja, de wet van de aantrekkingskracht kan jou absoluut helpen deze ene speciale persoon aantrekken!

Waarom kan ik dat met zekerheid zeggen?
Omdat ik het over&over again zie gebeuren. Bij mijn klanten, bij vrienden en ik heb dit zelf ook gedaan.

Waarom lukt het sommigen dan niet?
I gotta be honest… ik weet ook niet 100% zeker ‘hoe’ de wet van de aantrekkingskracht werkt. Er is nog zoveel wat niet duidelijk is en wat met de wetenschap te bewijzen is. Dat we uit energie bestaan en dat er meer is dan dat wij kunnen waarnemen met onze zintuigen zijn ze over uit. Maar waar het ene onderzoek zegt ‘dat dit DE waarheid is’, spreekt een ander onderzoek dat weer tegen rondom dit onderwerp.

Wat ik wél weet is dat er bepaalde dingen manifestatie in de weg zitten.
En dat dit ook vaak de redenen zijn waarom het niet werkt als je probeert te manifesteren. Waarom weet ik dit? Een stuk eigen ervaring, veel erover lezen en omdat ik ben gaan analyseren wat maakt dat de ene coach klant wél snel die ene man aantrekt en de ander juist een langere weg heeft moeten afleggen.

Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? 😉

Ik vertel je graag alles over 4 valkuilen die ik heb ontdekt in het aantrekken van die ene leuke man in de video van deze week!

Laat een comment of like achter als ik jou heb kunnen inspireren ❤

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.