Hoe je ‘girlfriend material’ wordt

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Mannen zijn – net als jij – op zoek naar ‘relatie materiaal’.

Een verschil tussen mannen en vrouwen wat ik veel zie is dat vrouwen vaak denken ‘hij verandert vast wel’ en dat zij eerder geneigd zijn open te blijven staan voor een mogelijke relatie met de man in kwestie. Terwijl hij al sneller denkt ‘hier word ik op de lange termijn niet echt gelukkig van’.

Dat wil je natuurlijk voorkomen als je een hele leuke man leert kennen. Daarom ga ik het in de video van deze week hebben over 5 eigenschappen die jou ‘girlfriend material’ maken.

Je gaat in deze video leren:

  • Wat 5 eigenschappen zijn die jou ‘girlfriend material’ maken
  • Dat mannen absoluut een vrouw waarderen ‘die niet met zich laat sollen’ maar wat hierin vaak verkeerd gaat
  • Wat sommige vrouwen écht te weinig doen maar waar een man zo naar verlangt in een partner.

Laat een comment of like achter als ik jou heb kunnen inspireren ❤

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.