Waarom stappen mannen snel in een nieuwe relatie? (3 redenen)

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Je hebt het wellicht al eens moeten ervaren: je relatie is over en je ex heeft al weer heel snel een nieuwe vriendin.
(of is al – serieus –  aan het daten)

En dit breekt je hart alleen nog maar meer. Want je zit volop in de verwerking van jullie break up en daarnaast moet je dit er dan ook nog bij verwerken.

Heeft hij dan niets om jou gegeven?
Hoe kan hij zo snel verder gaan?
En heeft jullie relatie dan niets voor hem betekent?

Wat je moet weten: mannen en vrouwen benaderen break ups vaak net wat anders. En als je dit niet weet, voelt deze actie van hem echt als een steek in de rug.

Ik geef je in bovenstaande video dé inzichten geven die jij nodig hebt om hiermee om te gaan. Want nee, het is vaak niet dat hij er niet om gegeven heeft. Hij gaat simpelweg anders met de situatie om.

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.