3 Redenen Waarom Mannen Na Seks Verdwijnen

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

3 Redenen Waarom Mannen Na Seks Verdwijnen

“Ik heb seks met hem gehad en nu hoor ik niets meer van hem…”

Dit is een situatie waar veel vrouwen bekend mee zijn: kort na een intiem moment verdwijnt de man plotseling. Het lijkt alsof hij alleen voor seks kwam en daarna geen interesse meer heeft.

Natuurlijk zijn er mannen die zich in een fase van hun leven bevinden waarin ze alleen uit zijn op seks. Maar wat als ik je vertel dat er soms meer aan de hand is dan ‘dat hij heeft gekregen wat hij wilde’? Ook mannen die serieuze intenties met je hebben kunnen dit gedrag vertonen.

In deze video onthul ik 3 redenen waarom mannen na seks kunnen vertrekken, waarbij ‘dat hij gekregen heeft wat hij wilde’ niet de oorzaak is van zijn vertrek.

Ik heb deze video gemaakt omdat de mindset ‘mannen komen alleen maar voor seks’ met drie problemen komt:

1. Vrouwen worden hierdoor heel streng voor zichzelf en mannen, waardoor ze heel erg ‘on their guard’ zijn. Dit vermindert de spontaniteit en speelsheid dat gepaard gaat met flirten en seks.
2. Door te denken ‘dat mannen enkel voor seks komen’ zie je mogelijk ook niet in waar je zelf hebt bijgedragen aan zijn vertrek.
3. Je voelt je niet de moeite waard om voor te gaan. Maar het is niet dat je het niet waard bent; er zijn mogelijk dingen die je doet of de keuzes die je hebt gemaakt, die ervoor zorgen dat mannen (steeds) verdwijnen na de seks.

Ik neem je in deze video mee in 3 redenen waarom een man na de seks verdwijnt… wat niets te maken heeft met dat hij ‘enkel voor seks kwam’.

Hiermee neem jij meer controle over je liefdesleven… en je hart ❤️

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & Liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.