Zo Investeer Je Als Vrouw In Hem Tijdens Het Daten

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En lees HIER meer over de liefdeskluis (+coaching).

Neemt een man AL het initiatief tijdens het daten… of ‘moet’ je als vrouw ook iets doen?

Als je mijn werk al even volgt dan weet je dat ik vaak spreek over ‘mannelijke’ en ‘vrouwelijke’ energie. Je weet misschien ondertussen dat we deze beide energieën in ons hebben en we deze inzetten op bepaalde momenten.

Wil je iets gedaan krijgen? Je wilt op je werk bijvoorbeeld een deadline halen, dan zal je waarschijnlijk voornamelijk je ‘mannelijke’ energie inzetten. Mannelijke energie is namelijk o.a. leiding nemen, van A naar B gaan en je ratio inzetten.

Vrouwelijke energie gaat o.a. over ontvangen en going with the flow. Geleid worden. Verbinding maken met je lichaam en gevoelens.

Vrouwelijke energie is ook achterover leunen waardoor de man een wat meer leidende rol op zich kan nemen. Hij krijgt hierdoor de ruimte om je te veroveren en daarmee ook gevoelens voor je te ontwikkelen.

Maar vrouwen kunnen hierbij de fout maken te denken dat dit betekent dat ze alleen maar achterover hoeven te leunen and… that’s it. Natuurlijk werkt het zo niet, want ook mannen hebben hun behoeften.

Om te voorkomen dat een man zijn interesse niet in je verliest omdat je juist te weinig doet, deel ik in deze video 3 tips waarbij je hem nog steeds leiding laat nemen maar tegelijkertijd ook geeft wat hij nodig heeft.

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & Liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.