Zelfliefde ontwikkelen – 3 praktische manieren om meer van jezelf te houden

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

Zelfliefde is iets waar veel vrouwen meer van willen.

Zelfliefde maakt het leven simpelweg aangenamer: je zorgt beter voor jezelf en voelt je daardoor zelfverzekerder.
Het aangeven van grenzen helpt je om je energie in balans te houden.
En stel je eens voor hoe bevrijdend het zou zijn als je je minder zou aantrekken van de meningen van anderen? Een vleugje “fuck it” kan wonderen doen.

Zelfliefde is niet alleen cruciaal in het dagelijks leven, maar ook essentieel als je aan het daten bent. Onze energie spreekt boekdelen, en als zelfliefde ontbreekt, stralen we dat uit. We raken (te) snel teleurgesteld, gefrustreerd, of idealiseren onze date, wat onbewust aantrekkelijkheid kan verminderen.

Ook geef je niet voldoende je grenzen aan om Mr. Wrong buiten te houden maar ook ‘Mr. Right’ heeft het nodig om te weten wat wel en niet kan. Grenzen vinden de juiste mannen juist sexy, want het daagt ze uit.

Zo kan een gebrek aan zelfliefde dus zorgen voor een liefdesblokkade: het niet vasthouden van de interesse van de juiste man of het binnenlaten van de verkeerde mannen.

In bovenstaande video neem ik je mee in 3 praktische manieren om je zelfliefde te vergroten. Ook krijg je inzichten wat je kijk op zelfliefde voor eens en altijd zal veranderen.

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & Liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen jouw droomman aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee opbouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.