Waarom Jij Steeds de ‘Verkeerde’ Mannen Aantrekt

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

Heb je het gevoel dat je steeds de verkeerde mannen aantrekt?

Dominante mannen.
Mannen die niet weten wat ze willen.
Of mannen die ‘perfect’ zouden zijn, als je maar gevoel voor ze zou kunnen krijgen…

In de video van deze week leg ik je precies uit waarom jij de ‘verkeerde’ mannen aan blijft trekken.

In de video leer je:

 • Wat ‘verkeerde’ mannen zijn en waarom je ze aantrekt
 • Dé stap die je kunt zetten om voor eens en altijd de juiste mannen aan te trekken
 • Wat ‘de juiste’ mannen tegenhoudt om volledig voor een vrouw te gaan

Als jij jezelf afvraagt:

 • Waarom kiezen leuke mannen niet voor mij
 • Waarom trek ik steeds verkeerde mannen aan
 • Waarom trek ik steeds needy mannen aan
 • Waarom trek ik geen echte man aan
 • Waarom trek ik steeds dominante mannen aan
 • Waarom trek ik steeds narcisten aan

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.