Dé Belangrijkste Eigenschap In Een (Toekomstige) Partner

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

Je voelt je aangetrokken tot hem… check!
Hij is leuk gezelschap… check!
Hij heeft geen vriendin/vrouw… check!
Check, check, check je man-lijst.

Maar mis je niet deze ene hele belangrijke eigenschap in jouw (toekomstige) partner?

Er is namelijk één enorm belangrijke eigenschap die ervoor kan zorgen dat je relatie een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie wordt. Of juist een relatie wordt met veel problemen.

Ik zeg altijd: Choose your partner wisely.

Want voor 50% van de relatie ben jij 100% verantwoordelijk… hij voor de overige 50%!

In de video van deze week ga ik het daarom hebben over één belangrijke eigenschap die je echt moet willen in een partner voor een sprankelende, gezonde en liefdevolle relatie. Ook geef ik je drie redenen waarom deze eigenschap zo belangrijk is in jezelf… en in een man.

Na het zien van deze video:

 • Kijk jij anders naar mannen waardoor je de juiste mannen gaat aantrekken
 • Weet jij waarom deze ene eigenschap de relatie kan maken of breken
 • Ga je – hopelijk – anders denken over ‘ik houd mijn mond maar want anders krijgen we ruzie’

Als jij jezelf afvraagt:

 • Wat een man een goede partner maakt
 • Wat maakt een man een goede partner
 • Wat is belangrijk in een toekomstige partner
 • Wat is belangrijk in een relatie
 • Hoe krijg je een goede relatie
 • Wat is belangrijk in een partner
 • Wat is belangrijk in een man
 • Wat is de basis voor een goede relatie
 • Waar moet ik op letten bij een toekomstige partner

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.