Verliefdheid VS Obsessie

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En lees HIER meer over Intensive coaching.

Ben je verliefd of obsessief?

Verliefd zijn.

Een heel gelukkig, opwindend en euforisch gevoel.

Dit is waar we allemaal naar verlangen in de liefde. Het verlangen naar de ander, de aantrekkingskracht ervaren. Misschien zelfs kriebels in je buik.

Maar verliefdheid heeft ook een donkere kant. En dat is obsessie. En deze liggen heel kort bij elkaar. Want het is beiden een rollercoaster aan gevoelens. Maar de ene is gezond en de andere ongezond (en leidt vaak tot niets).

Ik wil je in deze video dan ook meenemen in het verschil tussen verliefd zijn en obsessie. Want velen denken dat ze verliefd zijn, terwijl dit eigenlijk obsessie is. Ik wil jou helpen aan een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie. Heb je gevoelens van obsessie, dan is de kans erg klein dat het een relatie wordt.

Vrouwen vragen mij soms weleens: ‘Moet ik verliefd zijn op een man voor een fijne relatie?’ Ik zeg altijd volmondig ‘ja’ maar verliefdheid wordt vaak verward met de kalverliefde die we hadden op de middelbare school. Vaak is dit eerder obsessie dan verliefdheid. |

Daarom deel ik in deze video 3 verschillen zodat jij kan inschatten of je verliefd bent of dat er wellicht obsessie speelt.

Ik hoop dat je liefdevolle inzichten uit de video haalt

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.