Zó Communiceer Je Met Mannen Tijdens Het Daten (3 Manieren)

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

Een van de meest gestelde vragen die ik van vrouwen krijg, is:

“Hoe praat je eigenlijk het beste met mannen als je aan het daten bent?”

Met dit idee erachter: Als ik een leuke man tref… wil ik dat hij ook interesse in mij heeft zodat het eindelijk wel eens wat kan worden.

Ik snap deze vraag dan ook helemaal, want eerlijk gezegd kunnen mannen soms behoorlijk mysterieus zijn.

Ze zeggen het ene, maar doen het andere. Eerst zijn ze super enthousiast, en dan hoor je ineens niets meer van ze. Of nog erger, ze lijken plotseling totaal geen zin meer te hebben in een serieuze relatie.

En dan denk je bij jezelf: “Wat heb ik in hemelsnaam verkeerd gezegd?”
Of: “Wat heb ik niet gedaan waardoor hij ineens de interesse verloor?”

In de video van deze week ga ik dieper in op hoe je het beste kunt communiceren met mannen. Wat vrouwen die succes met mannen hebben doen.

Samen duiken we verder dan de normale gesprekken die je hebt en focussen op drie subtiele, maar super effectieve manieren die jou als vrouw liefde en aantrekkingskracht tussen jullie laat creëren.

Dus, als je wilt weten hoe je hem inspireert en motiveert om voor jullie relatie te gaan, kijk dan nu de video! Ik onthul drie super effectieve manieren van communiceren waardoor jij ook het succes krijgt wat je wilt met mannen ❤

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.