Ben Gewoon Jezelf = Hoe Je De Ideale Man Aantrekt?

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

Je hebt het mensen om je heen vast weleens horen zeggen:

“Ben gewoon jezelf, dan komt die ene leuke man vanzelf wel!”

  • Maar waarom is het dan dat je – ondanks dat je ‘gewoon jezelf bent’ – die ene leuke man maar niet aantrekt?
  • Waarom tonen mannen eventjes interesse… maar verliezen ze die interesse vervolgens weer?
  • En waarom – ondanks dat je je best doet – pakken mannen niet echt door?

Daar bespreek ik met je in de video van deze week.

Want werkt het advies van vrienden die zeggen “Ben gewoon jezelf?” wel? 🤔

En ik ga gelijk al zeggen: Ja, dit advies klopt! Maar er zitten haken en ogen aan. En daar heb ik het in de video van deze week over:

3 redenen waarom je – ondanks dat je gewoon jezelf bent – die ene leuke man maar niet aantrekt en hoe je daar verandering in brengt.

Ik hoop dat je er waardevolle inzichten uit haalt ❤

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.