Waarom hij zich terug trekt als het serieus wordt

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Begrijpen waarom mannen zich terugtrekken zodra dingen serieus lijken te worden is erg belangrijk voor je gevoel van zelfwaarde als vrouw.

Want laten we eerlijk zijn, de dating pool kan echt voelen als een emotionele rollercoaster. Zeker als je geen idee hebt waarom hij zich terug trekt.

Zijn gedrag laat je waarschijnlijk denken:

Was het omdat ik iets verkeerds heb gezegd?
Is het omdat ik iets verkeerds heb gedaan?
Is het omdat hij mij niet leuk genoeg vindt?
Wat is er aan de hand?

Ik kan mij zo goed voorstellen (I have been there!) dat wanneer dingen serieus lijken te worden, het enorm verwarrend is dat een man zich ineens terug trekt. En dat je, omdat je niet weet wat er aan de hand is, geen idee hebt wat je het beste kunt doen.

Daarom ga ik je in deze video over 3 redenen vertellen waarom dit kan gebeuren.

En dit zijn NIET de standaard redenen als ‘ik voel toch niet genoeg voor haar’ of ‘er is een andere vrouw’. Deze video gaat écht over als een man je wél leuk vindt maar dat er het één en het ander speelt waarom hij zich terug trekt. Dus ja, zelfs als hij écht gevoelens voor jou begint te ontwikkelen kan dit gebeuren.

Na het kijken van deze video ga jij helderheid hebben over waarom mannen zich terug trekken.

Dit zal ook ‘ghosting’ verklaren als je wellicht nog niet zo’n diepe band opgebouwd hebt met een man.

Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde. Ik doe dit door ze meer te leren over mannen, daten, relaties maar zeker ook hun eigen rol in het geheel. Mijn missie is jou liefde beter te laten begrijpen zodat het ook jou lukt echt liefde aan te trekken én te houden.

Als je jezelf dit afvraagt:

 • Waarom trekken mannen zich terug?
 • Waarom trekken mannen zich ineens terug?
 • Waarom trekken mannen zich ineens terug als het serieus wordt?
 • Waarom trekt hij zich terug als het serieus wordt?
 • Waarom trekt mijn date zich terug?
 • Waarom hoor ik ineens minder van hem?
 • Waarom hoor ik ineens niets meer van hem?
 • Waarom hoor ik ineens minder van mijn date?
 • Waarom hoor ik ineens niets meer van mijn date?
 • Waarom hoor ik ineens niets meer nadat hij zei dat hij mij ook leuk vond?
 • Waarom hoor ik ineens niets meer nadat hij zei dat hij ook gevoelens heeft voor mij?
 • Waarom trekt hij zich terug als het serieus wordt?
 • Waarom trekt hij zich terug als hij heeft gezegd dat hij mij leuk vond?
 • Waarom ghosten mannen?
 • Waarom ghosten mannen ineens?
 • Waarom laat hij ineens niets meer horen?
 • Waarom laat hij ineens niets meer horen terwijl hij zei dat hij mij leuk vond?
 • Waarom trekt hij zich terug als ik dichterbij kom?
 • Waarom laat hij ineens niets meer horen terwijl het serieus leek te worden?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.