Een relatie met een specifiek persoon manifesteren… kan dat?

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Kun je de wet van de aantrekkingskracht gebruiken om een specifiek persoon in een relatie te manifesteren?

Dus: werkt de wet van de aantrekkingskracht ook bij een specifiek persoon?

Ik snap dat je met deze vraag rondloopt. Die zou ik ook hebben als ik iemand écht leuk vond.

Je bent misschien al eventjes bezig met de wet van de aantrekkingskracht, The Secret of The Law of Attraction. En werkt de wet van de aantrekkingskracht? Ik weet dat daar meningen over zijn verdeeld. Maar hoe meer ik mijzelf erin verdiep en zelf dingen zie die zich manifesteren in mijn leven kan ik er niet meer omheen: er is méér dan dat wij kunnen waarnemen met onze zintuigen.

In de video van deze week neem ik je mee in of het mogelijk is om van je date (of een andere man die in jouw hart zit) Mr. Right te maken door middel van deze krachtige wet.

Laat een comment of like achter als ik jou heb kunnen inspireren ❤

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.