Hij wil geen relatie? Doe DIT!

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Wat kun je nou het beste doen als een man aangeeft dat hij geen relatie wil/kan hebben?

Met je logische verstand zou je waarschijnlijk denken: next!

Maar zodra je echt gevoelens hebt voor man dan een wordt het wel een klein beetje anders. Dan is het ineens niet zo helder meer wat je het beste kan doen.

Omdat ik dit veel zie gebeuren – dat vrouwen dan niet meer weten wat ze het beste kunnen doen – heb ik de video van deze week opgenomen.

In deze video leer ik je:

Waarom de ‘ik kan/wil nu geen relatie’ wél kan uitmonden in een relatie
(ik leg je uit hoe je jouw kansen dat dit kan gebeuren vergroot)
Wat vrouwen soms doen wat de kansen op alsnog een relatie juist verkleint
Wat de betekenis zou kunnen zijn van jullie ontmoeting/connectie.

Hopelijk helpt dit ❤

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.