Is hij serieus of jouw tijd aan het verdoen?

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

In deze video vertel ik je over de 3 signalen waar je op moet letten om te zien of hij serieus met je aan het daten is, of dat hij je tijd aan het verdoen is.

Het daten met mannen kan erg verwarrend en frustrerend zijn, zeker als er gevoelens bij komen kijken en je geen hoogte kan krijgen van wat hij nou precies wil. In deze video zal ik jou voorzien van de juiste datingtips zodat jij kan inschatten of hij serieus met je is en open staat voor een relatie met jou.

Soms kan het moeilijk zijn om te zien of een man serieus met je is of dat hij je tijd aan het verspillen is. Als je deze video eenmaal hebt bekeken, zal je echt begrijpen waar je op moet letten. Het zal voor eens en altijd duidelijk zijn waaraan je kunt merken dat een man serieus met je is.

Want het probleem is:

Mannen zeggen vaak niet wat ze denken.
Wat ze voelen.
En wij moeten dan maar raden.

Nou, met deze video achterhaal je of hij openstaat voor een relatie met je, of juist niet geïnteresseerd genoeg is of niet klaar is voor een relatie.

Als hij je serieus neemt en klaar is voor een relatie, zal hij in je investeren. Hij laat je niet hangen. Als hij écht in je investeert zal je niet eens de behoefte voelen om je af te vragen of hij serieus met je is of niet, je weet het gewoon. Als hij consequent tijd, geld en moeite investeert, is dat een heel goed teken dat hij je serieus neemt en de kans groot is dat hij openstaat en klaar is voor een relatie met jou.

Als hij je echt wil leren kennen, is dit een ENORM goed teken dat hij serieus met je is. Hij zal geïnteresseerd zijn in plaats van interessant. Hij zal je vragen stellen, goed luisteren naar wat je zegt en de echte jij willen leren kennen. Waarom? Omdat hij wil weten of jij zijn ‘Mrs. Right’ kan zijn.

Hoewel veel vrouwen denken dat mannen zich niet willen binden, willen mannen zich in de meeste gevallen wel binden. Maar mannen zijn bang om zich aan de verkeerde vrouw te binden. Dus hij zal waarschijnlijk een beetje aarzelen om snel een relatie aan te gaan. Maar als hij naar voren brengt dat hij exclusief met jou wil daten, is dat teken dat hij klaar is voor een relatie en je serieus neemt.

Stel jij jezelf (één van) de volgende vragen:

 • Hoe weet je dat de man met wie je aan het daten bent openstaat voor een relatie?
 • Hoe weet je dat de man met wie je aan het daten bent een relatie wil?
 • Hoe weet je dat de man met wie je aan het daten bent serieus met mij is?
 • Hoe weet ik dat hij geïnteresseerd is in een relatie met mij?
 • Hoe weet ik of de man met wie ik aan het daten ben geïnteresseerd is in een relatie met mij?
 • Wat zijn de tekenen dat hij geïnteresseerd is in een relatie met mij?
 • Wat zijn de signalen dat hij een relatie met mij wilt?
 • Is hij geïnteresseerd in een relatie met mij?
 • Neemt hij me serieus?
 • Wil hij ook een relatie?
 • Wil hij nou een relatie of niet?
 • Wil hij een relatie met mij?
 • Hoe kan ik weten dat hij geïnteresseerd is in een relatie met mij of niet?
 • Hoe weet je of hij een relatie wil?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

~ Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.