Dé Mindset Voor Een DROOMRELATIE (podcast)

HIER vind je meer informatie en meld je jezelf aan voor Intensive coaching.

Jouw (nieuwe) droomrelatie start bij jezelf. Beter gezegd nog: bij jouw mindset.

In deze podcast aflevering neem ik je mee in de magie van je mindset en hoe je daarmee jouw droomrelatie realiseert.

Het is de start van het MAN-ifesteren van jouw ideale man. Maar het is absoluut ook in te zetten bij je huidige relatie.

Enjoy ❤

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online programma ‘Change Your Love Story’ – Deep dive in de liefde waarbij je jouw Love Story voor eens en altijd verandert
  • Persoonlijke coaching – Ik help jou 1-op-1 in de snelste route naar die fijne relatie.