Mijn 7 Lessen in de Liefde

HIER vind je meer informatie en meld je jezelf aan voor Intensive coaching.

Wil het maar niet lukken in de liefde?

Ik heb jarenlang geworsteld met het aantrekken van de juiste man. Mannen die niet voor mij kozen, mannen die maar voor één ding kwamen, mannen waar ik het niet bij voelde, etc.. Dit was jarenlang mijn realiteit.

Ondertussen zijn we een aantal jaren verder en is het mij wél gelukt die fijne man in mijn leven te hebben. Maar daarvoor heb ik lessen moeten leren. Over mannen, daten, relaties én mijzelf.

In deze video deel ik mijn 7 grootste lessen in de liefde wat jouw weg naar Mr. Right enorm zal verkorten. Want dit zijn ook precies de lessen die voor mijn klanten voor de juiste shifts in hun liefdesleven zorgen.

Ik hoop dat het je net zoveel wijsheid mag geven als het voor mij deed ❤

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.