Hij wil friends with benefits. Ik een relatie. Wat nu?!

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ Wil je dat ik jou coach om jouw fwb situatie mogelijk om te draaien naar een relatie? Stuur een mail naar maria@mariasoeters.nl zodat ik je daarvoor informatie kan toesturen.

“Ik heb al bijna 2 jaar een fwb. Ik hou echt van hem maar hij is nooit klaar voor een relatie. Altijd weer dezelfde excuses. Wat moet ik doen?”

Dit is een vraag die ik laatst kreeg van een vrouw die mij volgt. En het raakt mij, want ook ik heb in een dergelijke situatie gezeten. En ik zie dit ook veel bij vrouwen die bij mij komen voor coaching. Daarom wilde ik deze video dan ook maken, omdat ik weet dat veel vrouwen hier tegenaan lopen en niet goed weten wat ze het beste kunnen doen.

Ik geef je in bovenstaande video vier tips en inzichten zodat jij weet wat je het beste kunt doen als jij een relatie wilt maar hij met excuses komt om een relatie met je aan te gaan. Ik geef je ook een techniek die de kans vergroot dat hij toch voor een relatie met je gaat. Veel vrouwen passen dit niet toe omdat ze bang zijn dit te doen maar dit is zo krachtig!

Als jij jezelf afvraagt:

  • Waarom gaat hij niet voor een relatie voor mij terwijl we het leuk hebben?
  • Waarom gaat hij niet voor een relatie met mij?
  • Waarom wil hij alleen friends with benefits?
  • Waarom wil hij alleen fwb?
  • Hij wil alleen fwb, hoe verander ik dit?
  • Hij wil alleen friends with benefits, hoe verander ik dit?
  • Hij wil geen relatie. Wel friends with benefits. Hoe verander ik dit?
  • Hoe kan ik ervoor zorgen dat hij wel een relatie met mij wilt?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Gender intelligentie & liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.