Mannelijke vs Vrouwelijke Energie Tijdens Het Daten

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En lees HIER meer over Intensive coaching.

Als je mij al een tijdje volgt, weet je dat ik dol ben op vrouwelijke energie.

Waarom?

Omdat het vaak wordt vergeten in ons dagelijks leven, maar eigenlijk een bron van geluk is, vooral als het gaat om daten als vrouw!

In de video van deze week neem ik je mee in de verschillen tussen mannelijke en vrouwelijke energie tijdens het daten en de 3 redenen waarom het belangrijk is om hierin de juiste balans te vinden.

Want doe je dat niet dan krijg je dit effect:

Je trekt mannen aan die niet volledig voor jou gaan, die ‘het niet voelen’ (en daardoor ook geen relatie met je willen), of mannen die snel hun interesse verliezen. Of in het ergste geval: mannen die 0,0 moeite doen terwijl jullie wel écht een klik hebben.

Als je dit herkent, dan is deze video dus voor jou!

  • Ben je nog niet overtuigd of vrouwelijke energie ’the secret ingredient’ is tot succes met mannen?
  • Of weet je niet goed wat ‘mannelijke’ of ‘vrouwelijke’ energie is en hoe deze twee te balanceren?
  • Of krijg je misschien zelfs jeuk van de woorden ‘vrouwelijke energie’?
    (I feel you… ik had die weerstand ook in het begin)

Laat mij je erover vertellen zodat jij wél het succes krijgt in de liefde wat je verdient ❤

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & Liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.