5 Signalen Dat Je Verlatingsangst Hebt

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En lees HIER meer over Intensive coaching.

Heb jij verlatingsangst?

Als je mij 5 jaar geleden vroeg wat verlatingsangst was dan had ik je met grote ogen aangekeken. Geen idee wat het was. En erger nog: dat ik het had.

Dat dit een grote rol voor mij heeft gespeeld tijdens het daten is een feit. Ik trok hierdoor – achteraf gezien – vaak de verkeerde types aan en duwde goede, high-quality (relatie materiaal) mannen weg.

Omdat veel vrouwen (en zeker ook mannen!) niet doorhebben dat ze verlatingsangst hebben maar daardoor wel elke keer ‘pech’ hebben in de liefde, wilde ik deze video maken.

Ik heb het in bovenstaande video over 5 signalen dat je verlatingsangst hebt zodat je dit kan herkennen en je jezelf niet langer saboteert in de liefde.

Voordat je de video start wil ik je wel één ding zeggen: je bent niet minder leuk ofzo!

Alleen je acties helpen je vaak juist niet aan een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie. Voor velen is het al opgelost door iemand te vinden die veilig gehecht is. Die jouw angsten niet aanwakkert. Maar voor sommigen velen van ons (ik was er daar één van) is ook echt wel heling nodig om deze verlatingsangst de rug toe te keren.

Laten we samen in video duiken in de 5 signalen die duiden op verlatingsangst.

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & Liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.