Herken Deze Liefdessaboteur: Bindingsangst (5 Signalen)

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En lees HIER meer over mijn persoonlijke coaching. En HIER meer over Change Your Love Story.

Heb ik last van bindingsangst? Dit is een vraag die je jezelf wellicht al eens hebt gesteld.

Onderzoek wijst uit dat ongeveer 20% van de mensen last heeft van bindingsangst. Ja, je leest het goed, 20%!

Bindingsangst is een van de grootste obstakels in de liefde. Hoewel je bewust misschien verlangt naar een gezonde relatie, kunnen onbewuste angsten en patronen ervoor zorgen dat je dit onbedoeld saboteert. Het onderbewuste is vaak krachtiger dan je bewuste geest, wat het lastig maakt om deze saboteur te doorbreken.

Net als bij verlatingsangst (een onderwerp dat ik ongeveer 4 weken geleden behandelde in een video), realiseren we ons vaak niet eens dat we last hebben van bindingsangst.

Dit kan leiden tot (jarenlang) vrijgezel blijven of het aangaan van relaties die uiteindelijk niet écht bevredigend zijn voor beide partners.

In bovenstaande video neem ik je mee in de 5 signalen van bindingsangst. Veel mensen herkennen deze signalen niet, waardoor ze onbedoeld hun eigen liefdesleven saboteren. Ontdek hoe je deze signalen herkent zodat je de patronen doorbreekt en daarmee open staat voor de relatie van je dromen.

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & Liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.