5 Liefdes Blokkades die Jouw Liefdesleven Saboteren

★ Krijg HIER gratis toegang tot de training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En lees HIER meer over Intensive coaching.

Vind jij het lastig jezelf kwetsbaar op te stellen?
Als je eventjes niets hoort van een man… denk je gelijk het ergste en consumeert het heel je dag?
Of heb jij steeds ‘het gevoel’ niet bij een man?

Dan kan het zijn dat je één of meerdere liefdes blokkades hebt.

Liefdes blokkades zijn onverwerkte gebeurtenissen (en de daarbij behorende emoties) van vroeger die tot uiting komen in ons liefdesleven. En daar saboteren ze jou in het vinden van de juiste man of houden van de juiste man.

Wat ik zelf heb moeten leren in de liefde is dat IK het probleem was. Niet omdat ik niet leuk, mooi of goed genoeg was, maar omdat IK de liefde niet begreep.

IK trok de verkeerde mannen aan
IK zette mijzelf niet neer als een ‘Mrs Right’
IK had niet de vaardigheden om leuke mannen volledig voor mij te laten kiezen
IK had liefdes blokkades waar ik geen weet van had.

En dit zie ik ook bij mijn klanten. Daarom doe ik ook wat ik doe: jou meer leren over mannen, daten, relaties en jouw eigen rol in dit geheel.

JIJ bent het ‘probleem’ maar daarmee ook de oplossing.

In bovenstaande video neem ik je mee in de 5 meest voorkomende liefdes blokkades. Omdat deze vaak heel erg ongemerkt zijn maar je liefdesleven enorm saboteren.

In de video neem ik je mee in hoe deze liefdes blokkades je saboteren in de liefde en wat de 5 meest voorkomende blokkades zijn zodat jij ze kan herkennen en jij jezelf niet langer saboteert in de liefde!

Ik hoop dat je mooie inzichten uit de video haalt

Veel liefs, Maria

Gender intelligentie & Liefdesmindset coach

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken en daar een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie mee bouwen.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.