Hoe je stopt met meer je best doen voor een man dan hij doet

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Heb jij het gevoel dat jij meer je best doet voor hem dan andersom?

Eerlijk is eerlijk: als het écht klikt, wil je gewoon dat het werkt. Zeker als:

 • Hij de meeste dingen afvinkt ​​die je zoekt in een man
 • Je de emotionele connectie voelt
 • Hij je aan het lachen maakt
 • Hij ook fijn is om naar te kijken

En je denkt dan: Is dit hem dan?

Je weet eigenlijk dat je een man het beste kan laten ‘jagen’. En dat is ook je intentie.

Maar dan gaat het gewoon niet zo snel als je zou willen.
Of hij doet niet echt zijn best en daar wil je verandering in brengen.

Je denkt: “Misschien doe ik niet genoeg” Of: “Als hij mij eenmaal beter kent, zal hij er ook moeite voor doen”

En: “We leven in een moderne tijd, dus waarom kunnen wij vrouwen ook niet gewoon ons best doen voor een man die we leuk vinden?”

En dan begin je met hem meer berichtjes te sturen dan hij jou. Je vraagt ​​hem mee uit en regelt een date. Je gaat vaker naar die ene plek waarvan je weet dat hij mogelijk kan zijn. En hij begint eigenlijk steeds minder te doen. En je begint nog meer te doen omdat jullie een match made in heaven zijn, toch?

Totdat je op een punt komt waarop je het gevoel hebt dat jij al het werk doet en hij alle interesse lijkt te hebben verloren. Je komt tot de conclusie dat dit niet werkt en dat hij het inderdaad nodig heeft om te jagen. Leuk idee,  maar hoe stop je jezelf zodat de rollen weer omdraaien>

In deze dating video zal ik 5 tips en inzichten delen over hoe je kunt stoppen je best doen voor een man die zijn interesse heeft verloren. Dit zal je kans vergroten dat hij weer gaat ‘jagen’. Of als hij dit niet doet, je hem kunt laten gaan en jezelf openstellen voor een man die ook in jou investeert.

Ten eerste, begrijp dat wat je doet fantaseren is.
Je kent de man nauwelijks. Ja, het lijkt misschien alsof hij een match made in heaven is, maar dat is misschien niet zo. Zodra ons brein denkt dat hij de ware is, willen we echt dat het werkt. Dat activeert dat je je best voor hem wilt gaan doen. Dus help jezelf en neem de tijd om de man te leren kennen in plaats van te fantaseren. Dit zal de wil om je best te doen verminderen.

Ten tweede heb je waarschijnlijk een schaarste-mindset.
Als je denkt dat er maar een paar goede mannen zijn (en hij is er één van), wil je gewoon dat dit werkt. Dit zal je ook activeren om meer je best te willen doen. Help jezelf door tegen jezelf te zeggen dat er genoeg goede mannen zijn. Dit zal je ervan weerhouden om zelf in de ‘jachtstand’ te gaan.

Door je op je eigen leven te concentreren, kun je ook stoppen met teveel je best doen.
Wat ik veel zie gebeuren is dat vrouwen niet helemaal gelukkig zijn met hun eigen leven en hun geluk proberen te vinden in een man. Dit zal je ook activeren om meer je best te doen voor een man dan hij voor jou doet.

Ten vierde, werk aan je zelfliefde en zelfvertrouwen.
Je verdient een man die ook in jou investeert. Maar als je je diep van binnen niet ‘goed genoeg’ voelt, zul je het heel moeilijk vinden om een ​​man de ruimte te geven om jou te veroveren. Je voelt je niet goed genoeg, dus waarom zou een goede man in je investeren? Dus dan begin je meer jouw best te doen, in de hoop dat hij jou zal kiezen.

Investeer ten slotte in het proberen mannen op een dieper niveau te begrijpen.
Ik kan je vertellen dat hij je moet veroveren. Maar als je niet begrijpt WAAROM hij het nodig heeft, en wat de dynamiek tussen mannen en vrouwen inhoudt, ga jij achter hem aan. Ik leer je dit op YouTube en op een nog dieper niveau in mijn masterclass ‘van Single naar The One’, het online programma ‘Change Your Love Story’ en tijdens mijn persoonlijke coaching.

Als jij jezelf afvraagt:

 • Hoe te stoppen met je best doen voor een man
 • Hoe te stoppen met je best doen voor een man die niet geïnteresseerd is
 • Hoe te stoppen met je best doen voor een man die niet geïnteresseerd genoeg is
 • Waarom jij meer je best doet dan hij
 • Waarom doe ik meer mijn best dan hij?
 • Hoe je een man op jou laat jagen
 • Waarom jij zo hard je best doet voor een man
 • Waarom doe ik zo mijn best voor een man?
 • Waarom doe ik meer dan hij?
 • Ik heb het gevoel dat ik meer doe dan hij, waarom is dat?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

~Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.