Hoe je herkent dat hij alleen voor seks komt (5 signalen)

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Kunnen bepalen of een man enkel geïnteresseerd is in seks of meer, is nodig om jouw man te vinden.

Veel mannen zijn namelijk gewoonweg niet op zoek naar wat jij zoekt. En sommige van deze mannen zal je echt een klik bij voelen dus daarom is het erg belangrijk toch de signalen te herkennen dat hij niet op zoek is naar ‘the real deal’ om jezelf kostbare tijd en een gebroken hart te besparen. In deze video ga ik 5 signalen met je delen die aangeven dat een man alleen geïnteresseerd is in seks en niet in een relatie met jou.

Allereerst: er is niets mis met gewoon seks willen. Misschien heb je zelf ook weleens een fase gehad in je leven waarin je niet op zoek was naar een relatie. Maar als je nu date om jouw Mr. Right te vinden, wil je je kostbare tijd en hart investeren in iemand die ook die liefdevolle, gezonde en sprankelende relatie zoekt.

In deze video ontdek je 5 signalen die je helpen bepalen wat zijn verlangens en intenties met je zijn. Is hij enkel geïnteresseerd in seks, gewoon een leuke tijd samen zonder verplichtingen of wil hij je echt leren kennen voor een mogelijke relatie?

Als hij je vertelt dat hij niet op zoek is naar iets serieus of gewoon op zoek is naar iets ‘voor de lol’, dan is dat een teken dat hij niet op zoek is naar iets serieus. Hij kan het je eerlijk vertellen of hij kan het in zijn datingprofiel vermelden. Geloof hem en investeer je hart niet in deze man. Zoek iemand die op zoek is naar hetzelfde als jij!

Een ander signaal dat hij alleen maar op zoek is naar seks, is dat hij niet in jou investeert. Tijd, geld of moeite. Als een man serieus met je is en iets echts wil opbouwen, zal hij in je investeren. Als hij dat niet doet, is hij misschien niet geïnteresseerd genoeg, niet klaar voor een relatie of alleen geïnteresseerd in seks.

Dit is een erg voor de hand liggend signaal: hij brengt seks vaak ter sprake. Vaak gaat het gesprek over seks of probeert hij het gesprek te sturen naar seks. Of hij maakt constant seksuele opmerkingen als je op een date zit met hem.

Veel vrouwen zijn bang om een grens te stellen als een man over seks praat en het niet prettig voelt. Ze zijn dan bang dat hun contact stopt en de man ervandoor gaat. Maar eigenlijk is dit een goede manier om te bepalen of hij alleen met je date om seks te hebben, of dat hij mogelijk meer met je wilt. Je zult merken dat als je eenmaal die grens hebt gesteld, hij deze grens zal respecteren en zelfs misschien meer juiste acties zet of er juist als een haas vandoor gaat (maar dit had hij uiteindelijk toch gedaan). Ook kan dat hij je grens alsnog niet respecteert en weer over seks begint. Dit is duidelijk een teken dat hij niet meer zoekt dan seks.

Het laatste signaal is dat hij zal constant proberen je op zijn eigen voorwaarden te zien. Zoals vermeld in signaal nummer twee, zal hij nauwelijks tijd, geld en moeite in je investeren. Dus wat hij zal proberen te doen is je ontmoeten wanneer het hem uitkomt, niet wanneer het jou uitkomt. De plaats en wat te doen zal altijd zijn wat hij wil en niet wat jij wilt.

Als je je afvraagt:

 • Is hij serieus of wil hij alleen seks?
 • Is hij alleen geïnteresseerd in seks of niet?
 • Is hij alleen geïnteresseerd in seks of meer?
 • Wat zijn de tekenen dat hij alleen seks wil?
 • Wat zijn de signalen dat hij alleen seks wil?
 • Hoe weet ik of hij alleen seks wil of meer?
 • Hoe weet je of een man alleen seks wil?
 • Hoe weet je of hij alleen seks wil?
 • Hoe weet je of hij gewoon met je naar bed wil?
 • Hoe weet je of hij alleen friends with benefits zoekt?
 • Wil hij een relatie of alleen seks?
 • Wil hij iets serieus?
 • Wil hij alleen seks of meer?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

~ Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.