Hoe Je een Man Laat Merken Dat Je Hem Leuk Vindt

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En HIER vind je meer informatie over Change Your Love Story waar ik het op het einde van de video over heb

Als je mijn werk al eventjes volgt heb ik het vaak over de mannelijke en vrouwelijke energie en hoe dat polariteit en daarmee aantrekkingskracht creëert tussen ons en de man die we leuk vinden.
(Is dit onze eerste kennismaking: welkom ❤️)

Wat je moet weten is dat de meeste mannen het nodig hebben om je te veroveren.

Tijden zijn veranderd maar dat wat werkt in daten en relaties niet of nauwelijks.

Veel vrouwen vinden het dan ook lastig: als ik achterover leun en de man mij laat veroveren, hoe weet hij dan dat ik wel degelijk interesse heb? Ik wil hem niet het idee geven dat ik geen interesse heb…

En om eerlijk te zijn: hier gaat het dan inderdaad regelmatig fout.

Want veel vrouwen verwarren ‘hem je laten veroveren’ met ‘hard to get’ spelen wat niet werkt.
Of je zendt niet de juiste signalen dat je wel degelijk interesse hebt omdat je bang bent hem weg te duwen.

In bovenstaande video leer ik je daarom 3 manieren hoe je een man laat merken dat je interesse hebt/hem leuk vindt zonder dat je zelf in de verover (of mannelijke energie) stand gaat.

Als je jezelf de volgende vragen stelt:

 • Hoe laat ik merken aan een man dat ik hem leuk vindt zonder dat ik hem weg duw?
 • Hoe laat ik merken aan een man dat ik hem leuk vindt?
 • Hoe kan ik een man laten merken dat ik interesse heb?
 • Hoe laat ik merken aan een man dat ik interesse heb?
 • Kan ik het beste hard to get spelen bij een man?
 • Hoe laat je een man weten dat je hem leuk vindt?
 • Hoe toon je interesse in een man?
 • Ik vind hem leuk… hoe laat ik dat merken zonder dat ik hem wegjaag?
 • Hoe kan een man weten dat je hem leuk vindt?
 • Hoe kan een man weten dat je interesse hebt?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.