5 ‘Nice Girl Habbits’ die de Aantrekkingskracht Doden Tijdens het Daten

★ Op veler verzoek is het gratis e-book vervangen voor een gratis training. Klik HIER voor toegang tot de GRATIS training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Waarom kiezen mannen die jij niet echt aantrekkelijk vindt helemaal voor je en leuke mannen keer op keer niet?

Als jij jezelf hierin herkent dan kan dit aan de hand zijn: ‘Nice girls finish last’

Je hebt het gezegde vast al eens gehoord en wat ze daarmee bedoelen is dat deze vrouwen niet krijgen wat ze willen/nodig hebben in de liefde. En dit is inderdaad wat ik zelf ervaren heb en ook zie bij de vrouwen die ik coach.

Denk nu niet met het lezen van de titel dat je moet veranderen in iemand wie je niet bent.

Als jij een ‘lieve’ vrouw bent, verlies dit dan niet. Want hier zit ook zeker je kracht. Een man is echt wel op zoek naar een liefdevolle en warme vrouw.

Waar het probleem echter in zit is dat er een verschil is tussen warm en liefdevol zijn en je gedragen als een pleaser. Want de pleaser, die finishes last. Want die doodt de aantrekkingskracht tussen jou en die ene leuke man.

In de video bespreek ik 5 ‘nice girl’ acties/gedragingen die de aantrekkingskracht met de man waarmee je date doden. Deze worden gedreven door de pleaser in jou en zijn vaak erg onbewust aanwezig, maar de negatieve impact op je liefdesleven kan enorm zijn.

Als je jezelf de volgende vragen stelt:

 • Waarom hebben mannen geen respect voor mij?
 • Waarom zijn mannen gemeen tegen mij?
 • Waarom kiezen mannen niet voor mij?
 • Waarom geef, geef, geef ik, en krijg ik nooit iets terug?
 • Waarom kiezen leuke mannen niet voor mij?
 • Waarom verliezen mannen interesse?
 • Waarom willen leuke mannen mij niet?
 • Ben ik te lief?
 • Ben ik te lief voor mannen?
 • Hoe wek ik interesse bij een man?
 • Wat vinden mannen niet aantrekkelijk?
 • Wat stoot mannen af?
 • Wat zijn afknappers voor mannen?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.