Hoe Je ECHT Verbinding Maakt Met een Man Op een Date

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

ECHT verbinding maken met een man is belangrijk om jullie connectie op te bouwen. 

Je wilt dat er fysieke aantrekkingskracht is.
Dat er mentale aantrekkingskracht is.
Misschien zelfs spirituele aantrekkingskracht/verbinding.

Maar ook… emotionele aantrekkingskracht.

Zodra er emotionele aantrekkingskracht is, raak je hem in zijn hart. Zo kun je pas ECHT verbinding maken.

Zonder emotionele aantrekkingskracht is het niet veilig voor hem om zijn hart in jou te investeren. Hij zal zich dan ook niet aan je binden.

In de video van deze week geef ik je drie tips hoe je emotionele verbinding maakt met een man tijdens een date. Geen rare trucjes of spelletjes, maar hele simpele doch effectieve manieren om echte verbinding tussen jullie te creëren.

Zeker als je vaak hoort “Je bent een leuke vrouw, maar ik voel het niet helemaal” of dat het steeds maar bij een paar dates blijft, dan is dit een must watch.

Als je jezelf de volgende vragen stelt:

  • Hoe maak ik een emotionele connectie met een man?
  • Hoe maak ik emotioneel verbinding met een man?
  • Hoe open ik een man zijn hart?
  • Hoe raak ik een man in zijn hart?
  • Wat heeft een man nodig om zich aan een vrouw te binden?
  • Wat kan ik doen om een man zich goed te laten voelen?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.