Wat je kunt verwachten van een man zodra je net met hem date

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

De video van deze week gaat over wat je wel/niet kunt verwachten als je net date met een man. Want wat ik zie is dat vrouwen veelal te hoge verwachtingen hebben. 

Niet zozeer omdat ze het niet verdienen dat een man in hen investeert. Maar omdat het nog een vrij pril begin is. Deze video gaat dus over #verwachtingsmanagement.

  • Wat kun je nou precies verwachten in die eerste weken als je date met een nieuwe man?
  • Hoe weet je of hij interesse in je heeft? (of dat hij je aan het lijntje houdt)
  • En waarom gaat het soms niet zo snel als dat je zou willen? (want je merkt wel écht dat hij je leuk vindt!)

Ik vertel je erover in de video van deze week.

Laat een comment of like achter als ik jou heb kunnen inspireren ❤

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.