3 redenen waarom mannen het nodig hebben jou te veroveren tijdens het daten

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Anno 2022 is er veel verandert met enkele generaties terug. Maar niet ‘de paringsdans’!

Mannen en vrouwen zijn gelukkig een stuk gelijkwaardiger geworden. Waar vroeger de vrouw weinig te zeggen had, hebben wij nu ook (hier dan toch) dezelfde rechten als een man.

Ondanks dat dat een hele goede ontwikkeling is, kan deze ‘gelijkwaardigheid’ wel voor disbalans zorgen tijdens het daten en in relaties. Vrouwen trekken meer en meer hun metaforische ‘stoute schoenen aan’ en proberen de man te veroveren. Want we zijn nu gelijkwaardig, niet?

Dus dan kan ik toch wel de eerste stap zetten, niet?
Dan kan ik hem toch wel op date vragen?
En dan kan ik toch wel gewoon berichtjes uit mezelf sturen?

Ondanks dat dit allemaal kan, heb je waarschijnlijk al wel gemerkt dat het niet werkt. De mannen waar jij bijna je best niet voor doet zijn de mannen die je niet van je af kunt slaan. En de mannen waarbij jij moeite doet, investeren niet in jou. Hoe dan?

In de video van deze week heb ik het over waarom het belangrijk is een man te laten ‘jagen’. Hem jou laten veroveren. Want ondanks dat we anno 2022 erg veranderd zijn, is de ‘paringsdans’ nauwelijks veranderd.

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

  • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
  • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.