Hoe je een man laat ‘jagen’ zonder spelletjes

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Ben je momenteel aan het daten met een man die zijn interesse heeft verloren?

Of heb je altijd dat mannen in het begin geïnteresseerd lijken, maar al snel hun interesse kwijtraken?

Dan wordt het tijd jouw liefdesleven een boost te geven lieve vrouw!

In de video van deze week deel ik 5 manieren met je die aantrekkingskracht aanwakkeren tussen jou en de man die je leuk vindt. Dit zal zijn drive om jou te veroveren (yes, op je te ‘jagen’) en moeite voor je te willen doen sterker maken.

Zodra je deze 5 manieren gaat toepassen zal je gaan merken dat:

 • Mannen je meer gaan waarderen
 • Mannen je maar al te graag op date vragen en nemen
 • Mannen je vaker berichtjes sturen
 • En ja, ook met jou een relatie willen!

Voordat je de video kijkt wil ik 1 ding benoemen: In deze video leer ik je geen ‘trucjes’.

Waarom? Omdat die niet werken.

Een high quality man wil geen spelletjes spelen. Hij is op zoek naar ware liefde en als je spelletjes gaat spelen, stoot je hem juist af.

In de video van deze week leer ik je dus 5 manieren waarop je – natuurlijke aantrekkingskracht – creëert wat werkt als een magneet bij mannen.

Als je jezelf (een van) deze vragen stelt:

 • Hoe laat je een man moeite voor je doen?
 • Hoe laat je een man naar je verlangen?
 • Hoe laat je een man voor jou kiezen?
 • Hoe laat je een man verlangen?
 • Hoe laat je een man op je ‘jagen’?
 • Hoe laat je een man voor je werken
 • Hoe laat je een man voor je vallen
 • Hoe versier je een man?
 • Hij doet zijn best niet
 • Man laten jagen
 • Hard to get spelen
 • Moet ik hard to get spelen?
 • Hoe houd ik een man geïnteresseerd?
 • Hoe maak ik een man gek van mij?
 • Hoe maak ik een man gek van me?
 • Hoe krijg ik een man gek van mij?
 • Hoe krijg ik een man gek van me?
 • Hoe maak ik een man helemaal gek op me?
 • Hoe maak je een man gek op je?
 • Hoe maak je een man verliefd op je?
 • Hoe maak je een man gek?
 • Man gek op je krijgen
 • Dingen die je kan doen om een man gek op je te maken

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.