Hoe je een man complimenteert én zijn gevoelens voor jou laat groeien ❤️

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Hoe voel jij je als je een fijn compliment krijgt?

Als iemand bijvoorbeeld zegt:
“Wat zit je haar leuk”
of “Ik had nooit gedacht om het op die manier te doen, goed gedaan!”

Dit zorgt dat jij je speciaal, gewaardeerd en gezien voelt, toch?

Voor mannen is dit hetzelfde! Zo veel vrouwen missen een geweldige kans als ze met een man daten en ze hem niet complimenteren.

Ik heb het hier niet over hem op een voetstuk plaatsen (please don’t!), maar over een gezonde manier om een man het gevoel te geven dat hij speciaal is.

Want het ding is … als je hem op de juiste manier kunt complimenteren, zal jij in zijn ogen ineens een stuk specialer zijn… omdat jij de bron bent die hem beter over zichzelf laat voelen! Dit zal jullie verbinding versterken en zijn gevoelens voor jou laten groeien.

In deze video deel ik 5 soorten complimenten die mannen heel graag van een vrouw horen én die hun gevoelens voor de gever van het compliment – jij dus – versterken.

Als je jezelf (een van) deze vragen stelt:

 • Hoe complimenteer je een man?
 • Hoe kan ik een man complimenteren?
 • Hoe kan ik een man het beste complimenteren?
 • Hebben mannen complimenten nodig?
 • Complimenten die mannen graag horen
 • Wat wil een man horen?
 • Wat wil hij horen?
 • Wat hij wil horen
 • Wat een man graag hoort
 • Het beste compliment voor een man
 • Man en complimenten
 • Communicatie met mannen
 • Hoe praat je met een man?
 • Hoe maak je hem verliefd op je?
 • Hoe maak je een man verliefd op je?
 • Hoe groei je zijn gevoelens voor mij?
 • Hoe groei je de gevoelens van een man voor mij?
 • Complimenten voor mannen
 • Complimenten voor een man
 • Complimenten die mannen graag horen
 • Een man een compliment geven
 • Hoe zeg je dat je een man sexy vindt?
 • Hoe versier je een man?
 • Hoe laat je een man merken dat je hem leuk vindt?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

– Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.