DE 5 (Onbewuste) Signalen Dat Een Man Gek Op Je Is

★ Op veler verzoek is het gratis e-book vervangen voor een gratis training. Klik HIER voor toegang tot de GRATIS training ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Hoe weet je of een man écht gek op je is?

Je bent al eventjes aan het daten met een man die je leuk vindt. Je hebt er best een goed gevoel bij. Maar een deel van jou twijfelt ook wel… vindt hij mij nou écht leuk, of beeld ik mij dit in? Hoe weet je of een man verliefd op je is?

Waar wij vrouwen voornamelijk bang voor zijn is dat we kostbare tijd en ons hart geven aan de verkeerde man. Als wij ons gevoel investeren, willen we zeker zijn dat hij er hetzelfde in staat.

Wij weten ook dat als een man écht gek van je, de kans heel groot is dat dit kan groeien tot een relatie. Immers, je stapt zelf pas in een relatie als je écht gek van iemand bent en verliefd bent. Andersom is dit natuurlijk ook zo!

Dus wat zijn die (onbewuste) signalen waaraan je kunt herkennen dat een man gek van je is? Want feit is, veel mannen zeggen niet wat ze precies voelen. Maar dat wil niet zeggen dat zijn acties zijn verliefdheid niet verraden 😉

In de video deel ik 5 dingen die mannen doen als ze echt gek op je zijn.

Hier een kleine samenvatting van de video:

Hij WIL je niet alleen zien, hij ZIET je ook
De man die gek van je is en denkt dat jij mogelijk zijn Mrs. Right kan zijn, WIL je niet alleen zien. Nee, hij zorgt dat het GEBEURT. Hij zal er een prioriteit van maken om tijd in je te investeren en je beter te leren kennen. Als hij echt gek van je is wil hij ook bij je zijn omdat hij daar zelf ook blij van wordt.

Hij zal je leven een beetje comfortabeler maken
Als een man gek van je is, zal hij je leven comfortabeler willen maken. Hij zal voor je willen zorgen. Een gentleman zijn. Of het nou iets kleins is als het aanbieden van een glas water als je dorstig lijkt of er zijn voor je als je ziek bent, hij zal je willen verzorgen en je leven beter/comfortabeler maken.

Investering op zijn manier
Ten derde zal hij in jou investeren op zijn manier. We zien vaak in films dat mannen vrouwen meenemen naar – soms – dure restaurants. Of bloemen meenemen naar een date. Maar het kan zijn dat jouw date zich helemaal niet op die manier uit. Het kan zijn dat hij zijn verliefdheid op een andere manier toont. Het kan bijvoorbeeld zijn dat hij je complimenten geeft, dingen voor je doet of je cadeautjes geeft. Let op zijn manier van liefde uiten omdat het misschien een beetje anders is dan jouw manier.

Hij wil je beschermen
Als een man écht gek van je is, wil hij je beschermen. Hij wil dat je veilig bent en je bij gevaar weghouden. Het kan zijn dat hij bijvoorbeeld aan de drukke kant van de straat gaat lopen of actie ondernemen als hij denkt dat iemand je kwaad wil doen. Wanneer hij het gevoel heeft dat jij weleens ‘zijn vrouw’ zou kunnen zijn, wil hij de held zijn. Jouw held.

Hij wil een betere man zijn
De vijfde en laatste: hij zal een betere man willen zijn. Wanneer een man een vrouw ontmoet waarvan hij denkt: “She could be the one for me…” dan zal hij willen groeien als persoon om jou de beste versie van zichzelf te kunnen geven. Een man die eigenwaarde en respect voor zichzelf heeft zal zichzelf niet volledig wegcijferen maar hij zal wel opletten bij wat je zegt en doet en dat oppakken als feedback om te groeien naar de betere versie van zichzelf. Dit zodat jij uiteindelijk voor hem kiest.

Als je jezelf afvraagt:

 • Houdt hij van mij?
 • Houdt hij van me?
 • Houd hij van mij?
 • Houd hij van me?
 • Houdt hij me aan het lijntje?
 • Houdt hij je aan het lijntje?
 • Houdt hij echt van me?
 • Houdt hij echt van mij?
 • Houdt hij van mij signalen
 • Houdt hij van mij of niet?
 • Houdt hij wel echt van mij?
 • Signalen dat hij je leuk vindt
 • Wat zijn de signalen dat hij je leuk vindt?
 • Wat zijn de signalen dat hij je echt leuk vindt?
 • Signalen dat een man je leuk vindt
 • Signalen dat hij je ziet zitten
 • Signalen dat hij verliefd is
 • Signalen dat een man je leuk vindt
 • Is hij verliefd op mij?
 • Is hij verliefd op me?
 • Is hij gek op mij?
 • Is hij gek op me?
 • Is hij verliefd?
 • Wat een verliefde man denkt en voelt
 • Hoe weet je of een man verliefd op je is?
 • Hoe weet je of een man gek op je is?
 • Hoe weet je of een man echt gek van je is?
 • Wanneer is een man verliefd?
 • Is hij verliefd op mij kenmerken
 • Man verliefd signalen
 • Hoe weet ik of hij mij leuk vindt?
 • Hoe weet ik of hij mij echt leuk vindt?
 • Hoe weet ik of een man mij leuk vindt?
 • Is een man serieus

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

~ Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.