STOP met fantasie daten! Realiteit vs. Fantasie daten

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’.

Begin je – als net een nieuwe man ontmoet hebt – te fantaseren of romantiseren hoe dingen zouden kunnen zijn tussen jullie?

Hoe geweldig je relatie met hem zou zijn?
Hoe zijn achternaam klinkt met jouw voornaam?
Waar jullie zouden samenwonen en hoe dat eruit ziet?

Weet je dat dit misschien wel het probleem is in je liefdesleven?

Omdat je aan het fantasie daten bent in plaats van realiteit daten.

Als je bent zoals ik in het verleden ben geweest: ik was heel romantisch. Misschien heb ik te veel naar Disney gekeken, ik weet het niet. Maar ik ver romantiseerde elke man die ik leuk vond.

Ik zag ze voor wat ze zouden kunnen zijn in plaats van voor wat ze werkelijk waren waardoor ik mijn tijd investeerde in mannen die mijn tijd niet eens waard waren.

En als er mannen waren die wél potentie hadden, duwde ik ze – achteraf gezien – met deze aanpak weg.

Zo verloor ik jaren kostbare tijd en kreeg ik verschillende keren een gebroken hart.
Dat wil ik niet voor jou, vandaar deze video!

Ik neem je in de video mee in wat het verschil is tussen fantasie daten en realiteit daten (wat je zou moeten doen). En waarom fantasie daten je vaak juist weghoudt van die liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie.

Als je jezelf (een van) deze vragen stelt:

 • Hoe trek ik de juiste man aan?
 • Hoe vind ik de juiste man voor mij?
 • Waarom trek ik steeds de verkeerde mannen aan?
 • Waarom trek ik onbereikbare mannen aan?
 • Waarom verliezen mannen altijd hun interesse?
 • Waarom verliezen mannen altijd interesse?
 • Waarom kiezen mannen niet voor mij?
 • Wat doe ik steeds verkeerd met mannen?
 • Hoe krijg ik meer succes in de liefde?
 • Waarom lukt het mij niet in de liefde?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.