Hoe jouw moederwond jouw liefdesleven saboteert

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
★ En lees HIER meer over Persoonlijke coaching.

Ben je vaak needy, onzeker of vind je het lastig grenzen aan te geven zodra je date met een man? Dan kan het zijn dat je een moederwond hebt.

Jouw moeder heeft een enorme invloed op je huidige liefdesleven. En niet zozeer direct, maar indirect.

Als je moeder erg kritisch was, emotioneel onbereikbaar of een laag zelfbeeld had, als kind pik je dat op en als volwassen vrouw kun je hier nog steeds – een deel van – meedragen.

Ons kinderbrein neemt namelijk tussen de 0 en 7 jaar alles aan voor ‘waarheid’. We zijn als een soort spons omdat ons brein nog niet volledig ontwikkeld is en dat wij daarom dus nog niet objectief kunnen waarnemen.

In de video heb ik het over de moederwond: Trauma waar je moeder mee moest dealen maar nooit van geheeld is en doorgaf aan haar kinderen.

En het kan zijn dat je nog steeds een deel van je ‘kinderbrein’ met je meedraagt wat je liefdesleven saboteert. Zo heeft je moeder dus indirect invloed op je liefdesleven. Moederwonden zijn dus eigenlijk liefdes blokkades.

In de video bespreek ik 5 soorten moederwonden en hoe dit jouw liefdesleven saboteert zodat jij weet waar het vandaan komt.

Als jij jezelf afvraagt:

 • Wat is een moeder wond?
 • Wat is een moederwond?
 • Heb ik een moederwond?
 • Heb ik een moeder wond?
 • Waar komt mijn verlatingsangst vandaan?
 • Waarom kan ik geen nee zeggen?
 • Waarom kan ik geen grenzen stellen?
 • Waarom ben ik soms zo needy?
 • Waarom trek ik steeds de verkeerde mannen aan?
 • Waarom kies ik steeds voor de verkeerde mannen?
 • Waarom heb ik steeds pech in de liefde?
 • Waarom vinden mannen mij niet leuk?
 • Waarom kiezen mannen niet voor mij?
 • Wat betekent het als een man zegt ‘ik voel het niet’?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.