Do’s en Don’ts bij het helen van een gebroken hart

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

Een gebroken hart is niet makkelijk

En we hebben er allemaal wel minstens één meegemaakt. Sommigen waren kortstondig en anderen kostten meer moeite om overheen te komen. Maar ze doen altijd pijn.

In bovenstaande video vertel ik over drie gebroken hart do’s en don’ts. Want ondanks dat je het proces van heling niet volledig kunt overslaan omdat het tijd kost, kun je het proces wel versnellen. Dit door dingen te doen die helpen een hart te helen maar ook te stoppen met dingen die dit belemmeren.

En ik raad je aan om ze allemaal toe te passen. Want als je besluit om sommige van de do’s te doen en tegelijkertijd vast te houden aan de dont’s, is het alsof je een autorijdt met één voet op het gaspedaal en de andere voet op de rem: dat werkt niet.

Wil jij graag jouw hart de heling geven dit het verdient?

Kijk dan de video waar je leert wat deze 3 do’s en don’ts zijn om jouw hart versneld te helen.

Als jij jezelf afvraagt:

 • Hoe heel je een gebroken hart?
 • Hoe heel je van een breakup?
 • Tips om verder te gaan na een breakup
 • Hoe ga je om met een gebroken hart?
 • Hoe heel ik mijn hart zo snel mogelijk?
 • Over een breakup heen komen
 • Over een scheiding heenkomen
 • Over mijn ex heenkomen
 • Over je ex heenkomen
 • Over iemand heenkomen
 • Hoe kom je over een gebroken hart heen?
 • Gebroken hart helen

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.