Hij had je ‘gehost’ maar komt nu ineens terug? 🤷‍♀️ Zo ga je hiermee om

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’
HIER vind je meer informatie over de video-masterclass ‘van Single naar The One’

Waarom lijken ghosters altijd terug te komen na een tijdje?

Dat is wat ik kort zal bespreken in deze video. Omdat ik denk dat het belangrijker is om te weten wat je moet doen in deze situatie wanneer hij terugkomt.

Vooral als je de man leuk vindt. Want een deel van jou is blij dat hij terugkomt maar je bent ook sceptisch en misschien zelfs (een beetje) boos.

En door deze gemixte gevoelens weet je niet goed hoe je het beste kunt reageren. Je wilt hem niet negeren omdat je hem leuk vindt, maar je wilt ook niet dat hij denkt dat hij met je voeten kan spelen.

In deze video deel ik twee stappen met je over hoe je deze situatie aanpakt. Ik bespreek hoe je op hem kunt reageren zodat hij zich gemotiveerd voelt om weer moeite voor je te doen én je niet wéér ghost.

Als jij jezelf afvraagt:

 • Waarom heeft hij mij eerst genegeerd en komt hij nu ineens terug?
 • Waarom ghosten mannen?
 • Waarom heeft hij mij eerst geghost en komt hij nu weer terug?
 • Waarom heeft hij mij eerst geghost en stuurt hij nu weer een berichtje?
 • Waarom hoorde ik eerst niets meer van hem en komt hij nu terug?
 • Waarom hoorde ik ineens niet meer van hem?
 • Ben ik geghost?
 • Waarom ben ik geghost?
 • Waarom zoekt hij weer contact?
 • Hoe ga je om met een ghoster die terug komt?

Dan is deze video voor jou ❤️

PS: een ‘ghoster’ is iemand die voor langere tijd niets laat horen. Dus niet iemand die slechts een paar dagen even van de radar verdwijnt en dus in ‘de cave’ gaat om na te denken.

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PPS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.