5 Subtiele Signalen Die Onthullen Dat Hij Je Leuk Vindt

★ Download HIER gratis het e-book ‘De rechtstreekse route naar Mr. Right’

Heb je ooit gehad dat je niet zeker wist of een man je leuk vond?
Je bent niet de enige!

Je hebt in het verleden waarschijnlijk mannen gehad waarvan je gewoon wist dat ze je leuk vonden omdat ze bepaalde dingen deden. Je hoefde niet eens na te denken of hij je leuk vond of niet, je voelde het gewoon. Het probleem was: je vond ze niet zo leuk, dus uiteindelijk werd het ‘m dan ook niet.

Maar dan is er een man die je zelf echt leuk vindt. En dan hebben we ineens moeite om hem te lezen, en gaan we twijfelen of hij ons leuk vindt of niet.

En daarom heb ik deze video gemaakt: om je 5 subtiele signalen te laten zien die mannen laten zien als ze je echt leuk vinden. Want eerlijk is eerlijk: de kans dat hij simpelweg zegt “Ik vind je leuk” is niet zo groot omdat die kwetsbaarheid laten zien voor veel mannen ook spannend is.

Verwacht al deze signalen echter niet gelijk op een eerste date, want hij weet nog niet hoe leuk je bent. Jouw gevoelens groeien in de loop der tijd, en voor hem werkt dit natuurlijk precies hetzelfde.

En één teken kan niet garanderen dat hij je leuk vindt. Daarom raad ik je aan om heel de video te kijken zodat je alle signalen leert herkennen waardoor jij de juiste inschatting kan doen of zijn gevoelens wederzijds zijn.

Als jij jezelf afvraagt:

 • Waaraan kun je zien dat een man je leuk vindt?
 • Hoe weet ik dat hij me leuk vindt?
 • Hoe weet ik of hij me leuk vindt?
 • Wat zijn de signalen dat een man je leuk vindt?
 • Wat doet een man als hij je leuk vindt?
 • Is hij verliefd op me?
 • Vindt hij me leuk?
 • Kenmerken dat hij me leuk vindt
 • Vindt hij mij leuk signalen
 • Vindt hij me leuk signalen
 • De signalen dat hij me ook leuk vindt
 • Wat zijn de signalen dat jij mij ook leuk vindt
 • Vindt hij mij aantrekkelijk?
 • Is hij geïnteresseerd?
 • Vindt hij mij ook leuk?
 • Waaraan kun je zien dat een man interesse in je heeft?
 • Lichaamstaal dat hij interesse in je heeft
 • Lichaamstaal dat laat zien dat hij je leuk vindt
 • Wat doet een man als hij je leuk vindt?

Dan is deze video voor jou ❤️

Veel liefs, Maria

Mars Venus & NLP coach
Dating coach voor vrouwen

PS: Als Mars Venus en NLP coach help ik single vrouwen meer succes hebben in de liefde door hen te leren over mannen, daten, relaties en hun eigen rol in dit geheel. Mijn doel is jou helpen Mr. Right aan te trekken én houden.

Je keek een video van mij – Maria Soeters

Wil je meer van deze video’s zien? Meld je hier aan voor mijn wekelijkse mails zodat ik je meer leer over hoe je die ene leuke man aantrekt en daar een fijne relatie mee opbouwt. Bij aanmelding ontvang je direct een liefdevolle bonus: mijn gratis training over hoe je de rechtstreekse route naar jouw Mr. Right neemt.

Ben jij klaar voor die fijne relatie? Zo help ik jou daaraan:

 • Masterclass ‘van Single naar The One’ – Leer hoe je Mr. Right aantrekt en date
 • Online liefdeskluis (+ coaching) waarin ik je leer hoe je typische datevalkuilen skipt en hoe je een liefdevolle, sprankelende en gezonde relatie aantrekt met Mr. Right. Je hebt hierbij ook de optie persoonlijk met mij aan de slag te gaan.